289. fejezet – vasárnapi videó

Most csak futólag linkelek, mert ma már rengeteg órát foglalkoztam azzal, hogy megtanuljak linux alá programokat találni, telepíteni, videót szerkeszteni, feltölteni (mindez eddig a fiúmreszortja volt, de a mucivideókat illetően szeretnék függetlenedni tőle), és most már nincs bennem erő.

Szóval ez ma készült, és oké, minden gyerek csinál ilyeneket, de a Muci eddig egyrészt nagyon hipotón hátú-vállú volt, úgy kilengett függőlegesben, mint nem tudom mi, valami, ami nagyon kileng, a legkisebb szellőre kettőbe hajlott, most pedig odakúszott a fiókhoz, és magától (!) feltérdelt mellé, ezt eddig csak rajtam sikerült végrehajtania (én meg akaratlanul is segítek neki egyensúlyozni). Másrészt meg csak a héten sajátította el azt a koncepciót, hogy aki nem akar feldőlni, annak nem árt kapaszkodnia. Kapaszkodott is, nem is dőlt volna fel akkor sem, amikor "elkaptam", csak ugye az egyik kedvenc játéka volt ma az ágyon, hogy feltérdel, hanyattdobja magát, röhögünk, és nem tudtam, ismeri-e az ősi kínai bölcsességet, miszerint ami matracon vicces, azon nem biztos, hogy a konyhakövön is nevetni fogunk. További érdekes trivia még, hogy ugye van a gyufás rész, a gyufáról öt perccel korábban mondtam neki, hogy nemnemnem, nem szopogatunk foszfort, erre bűntudatosan rám sandított, amikor videózás közben a szájába vette, és gyorsan ki is köpte. A fekete kosárkaforma ugyanaz, mint amiben a szülinapi tortáját kapta, talán újra át akarta élni az ősjelenetet, vagy csak tetszik neki, ahogy a fogán kocog. És azért nem (sem) videózok gyakrabban, mert a fényképezőgép láttán általában abbahagyja, amit csinál, de most meg volt róla győződve, hogy engedély nélkül rosszalkodik, és az fontosabb volt.

20 thoughts on “289. fejezet – vasárnapi videó

 1. Pedig haláli ez a videó, úgyhogy én nagyon nem bánnám, ha több efféle lenne. S hát nagyon úgy tűnik, hogy kellene nekem is egy Muci. 🙂

  • az elején nagyon vicces, ahogy ott áll lesben a kezed, de amikor bekerül a lábad a képkivágásba, hát azon már tényleg nem lehet nem nevetni!:)

   amúgy nálunk úgy volt ez, hogy már jó ideje csinálta az ágyon ezt a hátraesést,ugyanígy vihogva,aztán kb. kétszer hanyatt esett a konyhakövön – nem direkt, kivédhetetlen egyensúlygyakorlat volt állásban – és utána már nagyon óvatosan csinálta. viszont érdekes módon az ágyon a mai napig megy a hátas dobás. valahogy érzi a puhát a talpa alatt. ez egyszer volt csak ijesztő, amikor a rekamién, a támlába kapaszkodva állt, érezte a puhát, tehát hanyatt vágta magát, viszont azt nem mérte fel, hogy pont a feje már nem a kanapéba omlik bele, hanem az előtte lévő kisasztalon koppan. hú, akkor nagyon sajnáltam, mert olyan okosan kiszámította, hogy nem lehet baj, aztán mégis csúnyán beütötte magát.

  • Az első (álló)képen Don Muci igen emlékeztet egy bizonyos Bolka (Bolek) nevű kisfiúra, ifjúkorom egyik kedvenc rajzfilmjéből…
   A video nagyon jó, micsoda nosztalgiázás lesz, amikor a huszadik (negyvenedik…) születésnapján majd együtt végignézitek!

  • M: akkor Timur kicsit előrébb tart, mint a Don, mert ő még magát sem ismeri fel (tükörben pl.) 🙂

   fú, az a kisasztalos-koppanós nagyon durva lehetett. de egyébként tényleg úgy látom, hogy figyeli a gyerek a padlókeménységet, és annak függvényében vetődik.

  • bocsánat, hogy csak így köszönés nélkül, de fontos trivia a gyufával kapcsolatban: a mai gyufáknak már nem a fejében van a foszfor, hanem az oldalán, a smirgli felületén, szóval inkább arra kell vigyázni, hogy a doboz oldalát ne nyalogassa
   egyébként imádom a blogot, gyakran olvasom, muci meg egyre mucibb, üdv, nak

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s