309. fejezet – közkívánatra

Szóval akkor részletesebben a házi edzőtermünkről (nem egy nagy szám különben). Így néz ki (igen, kicsit oroszosan, a dizájner szabadságon van, és igen, kupi van, Muci lerángat, én visszarakom, másra nincs időm, ha fordítóként, bloggerként, olvasóként, netezőként és tiszta, illatos, de legalábbis nem barackfoltos nőként is ki akarok teljesedni):

zoard250

Alsó rétegét egy kihajtható, “Pillangó” típusú szárító képezi, amelyet a középső, hajlós szakaszánál két doboz szépirodalom támaszt alá. Erre került egy dekonstruált kartondoboz, majd a polifoam, ami miatt lassan Decathlon-reklámoldalnak tűnhetek, mert minden képen szerepel, legyünk a vadon közepén, a strandon vagy otthon. A polifoamra helyezzünk egy darab gyermeket:

zoard249

És igen, elvégezhettem volna rajta a vörösszem-korrekciót, de úgy szerintem nem lenne ennyire autentikus a kép. A Muci konkrétan így néz ki az én fejemben, tekintete lángot szór, haja zilált, és valami rosszaságot forgat vigyorgó fejében.

Hosszasan próbáltam rávenni, hogy a kamera előtt is felmásszon, ehhez bevetettem az összes tiltott gyümölcsöt céltárgyként, de a Mucik akkor másznak csak, ha úri kedvük úgy tartja. Vagyis akkor, amikor lerakom a fényképezőgépet, és nekiállok blogot írni. A végét azért sikerült elkapnom, szóval itt van az utolsópár lépés, amit rövid gitárszóló követ, majd a gyermek elmereng azon, most hogyan tovább:

Illetve amikor feljutott, utána még előadta a szokásos formáját. Azt már tudja, hogy a notebookom az nem-nem, úgyhogy trükközik, ami abból áll, hogy a gépem mögül lassan, észrevétlenül előbukkan egy borzas fejecske, majd nagyon óvatosan, hogy elkerülje a figyelmemet, előrenyújtja az ujjacskáját, és nyomogatni kezdi a CapsLock gombot (mert azon van lámpa). Zabálnivaló.

zoard251

És akkor mára tényleg ennyi.

5 thoughts on “309. fejezet – közkívánatra

 1. Imádnivaló ez az ördögszemű, huncut, Capslockbogarászós Muci-gyerek! 🙂
  Most már csak azt kellene megörökíteni videón, hogy “nem”, szerintem szintén nagy sikert aratna! Kíváncsi lennék rá nagyon!

  • bevallom, nem értem, hogy miért jó annyira mások gyerekét (igazából csak Mucit) nézni, meg gyönyörködni bennük, de nagyon jó. Valami lélektani magyarázat van erre? Az asztrológiai elemzésemben erről egy szó sincs, pedig jungiánus pszichológiával átitatott

  • De jó látni négykézláb :)!Én az egyiknél 11 hónap 3 hetet, a másiknál 10 hónapot vártam erre…pedig nem volt semmi gond a szülésnél/születéssel, nem voltak korák… már teljesen be voltam zsongva a nagymozgásokba, a kicsivel Dévényre is jártunk is három hónapos korától.
   Nagyon át tudom érezni az örömötöket!

  • Fúúúúúú, hallod, ha még majd beszélni is elkezd, meg szaladni, meg ugrálni………
   Egyszerűen imádom! Simán elképzelem, ahogy a lányommal együtt akár egy 200 nm-es kecót is porig rombolnak!

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s