173. fejezet – csak erős idegzetűeknek

Szóval akkor van videó is arról, hogy folyamatában hogy nézett ki a dolog. Ez már a szessön vége volt, azért is csapta hátra a malac a bal karját, mert fáradt a nyaka. És szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy nem azért próbálkozik belesírva, mert fenyegettük valamivel, ha nem csinálja, hanem mert már nézegetne, rohanna, és nagyon frusztrálja, hogy nem megy (ma reggel nagyon komoly helybenmászást csapott itt le az ágyban), és húsz másodperc alatt röhögősre vigasztalódott, amikor hanyattfordítottam, és ma már nem is sír hason próbálkozva.

És akkor a mutatvány (a végén látszik, hogy miért kell Dévényre járnia, tegnapelőtt még mindkét karjával ezt csinálta, hogy meg sem próbája kitámasztani magát velük, hanem gerincből emel, tegnap meg már csak a ballal):

12 thoughts on “173. fejezet – csak erős idegzetűeknek

  • A tegnapi fotót látva nekem is ez volt az első gondolatom. Pikk-pakk egyszer hanyatvágja magát balra, és landol. De, mivel a csecsemők azért jó össze vannak rakva, többnyire nem lesz bajuk. Egyébként meg ügyesen feljődik.

  • phzs: ma már nevetett, miközben próbálkozott. 🙂 de tényleg nem fáj neki, és tényleg nem külső kényszer miatt csinálja, csak fárasztó.

  • phzs: na akkor ne nagyon figyelj oda, mit csinál. az enyém csak úgy puffan mikor átlendül fordulásnál a holtponton. ez a világ rendje, így tanulnak meg forogni, kúszni, mászni…és ez minden gyerek részéről nem nagy mutatvány, hanem nagy lépés az életünben

   (nem reklám, ha gondolod ezt ne is rakd be a kommentekbe, nézd meg Domino és Lőrinc baba honlapját, Lóci hogy kúszik, és ez még csak a kezdet!)

  • Majd amikor eloszor lehuppan, akkor lesz Lucia olyan okos, hogy a foldre terit egy nagy pokrocot, arra teszi a kedvenc agytakarot, es akkor majd kedvere forgolodhat a Malac. Ha meg elkezd kuszni, akkor mar ugyis tokfolosleges barmilyen takaro. Akkor majd a hatterben lathato dolgok biztonsagba helyezese lesz a fo gond.

  • cukipofaaa 🙂

   engem a képen meg így videón látva méginkább egy síugróra emlékeztet 🙂 féloldalas az igaz, de síugrik! 🙂 jön a tél… 😀 két kézzel még profibb lehet 🙂 ugye nem baj, hogy ilyen jövőbeli képeket vetítek rá? 😀

  • Dévény-módszer király, Ti hová jártok? Lucán nagyon sokat segített, ő is hipotón volt, jobb oldali enyhe konvexitással. :))) ÜVÖLTÖTT a gyógytornán, fel is vettük videóra! 🙂

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s