186. fejezet – még vegyesebb

Mindig elfelejtem bevinni a fényképezőt, amikor viszem fürdeni a malacot, ha pedig már vízben a gyerek, akkor nem ugrálok, pedig ott vigyorog a legfényképeznivalóbbakat. Most a telefonom azért szerencsére kéznél volt:

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy én kentem el digitálisan az elkennivalókat a szemérem védelmében, a Donnak amúgy élőben megvan mindene.

Ma egyébként kimerészkedtünk az ún. emberek közé, mert egyikünknek nem volt már elég tápszere, de az ünnepekig asszem ilyet többet soha, gyilkos hordák pusztítanak mindenhol. Ha már patikában voltunk, vettem ilyen Babé koszmó elleni sampont a koszmó boynak megelőzésképpen, hát énnekem még ilyen drága samponom nem volt, mondtam is neki, hogy Zoárdfiam (ha ezt mondom, mindig nagy, fülig érő, fogatlan vigyorgás a válasz, úgyhogy gyakran mondom), szóval Zoárdfiam, fémdobozos sampon félévesen, azért te se panaszkodhatsz. Mondjuk nem is szokott.

Új feature egyébként, hogy megtanulta átkarolni fél kézzel a nyakam, miközben viszem le a lépcsőn, úgy, hogy a buksi fejét a vállamba fúrva szuszog, tiszta idilliek lennénk, ha mindeközben nem rugdosná veszettül a gyomromat (pont odáig lóg le a lába, és szerinte soha nem megyek elég gyorsan), mindenesetre én meglehetősen elolvadva, bár levegőt nem nagyon véve szoktam így közlekedni vele.

A másik, hogy nem tudom, honnan, de pontosan tisztában van azzal, hogy csinál a repülő. Amikor a fiúm vízszintesen a feje fölé emeli, akkor kifeszíti magát, és széttárja a karját, közben röhög. Mondjuk a repülők általában nem köpnek annyi tápszert az alattuk lévőkre, mint a múltkor Zé, de akkor nemrég evett.

És a végére egy olyan kép, ami azt ábrázolja, hogy csinál a Don, amikor valami kéréssel folyamodnak hozzá:

De végül aztán hajlandó volt megemelni a popsiját, hogy ott is megmoshassam. Majd egyszer biztos ő is kér tőlem valamit.

23 thoughts on “186. fejezet – még vegyesebb

  • par napja talaltam ratok és addig nem akartam komentelni meg elejetol elnem olvastalak …
   egyszeruen egy tunemeny a kisficko 🙂 mi a babé sampont kezdetektol hasznaltuk, mostanra attertem a nivea babasamponra 🙂

  • Hehem, valóban Don! És ha beszél, majd kiderül, tett-e szilvát a fogsora mellé, hogy megfelelően képezze a hangzókat. A bőrfotelt meg mögéképzelem.

  • Szia Lucia! Nagyon köszi a képeket!!!! A Donban sosem csalódom!!! Nagyon esztétikus gyerekded!!!A koszmóról annyit, h nekünk az olaj semmit sem csinált, viszont a babe sampon nagyon jó, csak készülj fel, h rendszeresen, hosszú ideig használjátok. Az én gyerekem már majdnem 2 és fél éves (de hülyén hangzik), de még mindig ezt a sampont hasznájuk, mert amugy is jó! Ja, és elég sokáig kitart egy flakon!

  • Szia!
   A BABE nekünk is bevált.Az én kisfiam elég száraz bőrű,így ekcémára hajlamos,ugyhogy mi a fürdetőt és a testápolót is “új”kora óta használjuk.
   Viszont írta valaki,hogy készülj,hogy sokáig kell ezzel mosni a haját,hogy hasson…szerintem nem…legalábbis nekem 3-4x-i mosás után teljesen levitte,és utána simával(nivea)mostam,és nem jött vissza…meg asszem ezt nem is javasolták nekünk folyamatos használatra,csak amíg indokolt…
   🙂

  • ha nem olvasnálak folyamatosan, azt hihetném hogy elcseréltétek a gyerkőcöt, igazi szép nagy Malac már!
   (sűrű fogú fésűvel szerencsés leszedni a koszmót és nálunk a sima étolaj is bevált)

  • Úgy tűnik ezt a koszmó cuccot mindenki benyalja egy kis időre. Nekünk is a Babé vált be, miután x ideig kenegettem olajjal és gyógyszertári akármikkel és sehol semmi hatás. Én azóta is azzal mosom a haját és bár tényleg büdös drága, már egy éve használjuk ugyanazt az egy flakont és még mindig van benne egy pici, úgyhogy ha így nézzük nem olyan vészes.

  • nekünk nem működött a babe eleinte, aztán fél év után rákérdeztem a patikában és kiderült, ezt naponta, de min. kétnaponta kell használni, hogy hasson. úgy azonnal működött, kb. 1 hét alatt 🙂
   mondjuk az én lányomnak addigra sűrű, hosszú haja volt is volt, nehezen érte el a szer mindenütt, már vagy 2 éves volt a gyermek.
   a Don gyönyörű, a blogod meg napi felüdülésem 3 gyerkőcöm mellett, gratula!
   Kriza

  • szia Lucia,
   mi is babe-zunk az első (és eleddig egyetlen) apró koszmópötty óta, 4 naponta mossuk ezzel a haját és azóta még az az 1 pötty se jött vissza, szóval donvöri, megtérülő befektetés volt az a fémdoboz. ráadásul én minden hajmosás utáni másnap reggelen úgy látom, hogy több haja van a gyereknek, mint előző este 🙂

  • :D:D Nagyon édes és Te még mindig nagyon élvezetesen írsz. Totál rosszkedvem volt, mégis fülig ér a szám itt általában. 😀 🙂

  • Gyönyörű a főnököd!!!! Ez a nézés 😀
   Látom koszmóügyben már mindenki írt, de én sem bírom megállni 🙂 Van baba-hajkefétek? Bár az ember lánya azt hinné, hogy az semmire nem jó, de koszmóvakargatásra mégiscsak! 🙂
   ML

  • Én pasi vagyok, meg gyerektelen, de nekem az juttot eszembe, hogy azon kivul, hogy Zoard tervezi majd a XXI. század legjobb repülőit, azért is tud már most mindent, mert ez a zuhanási reflex: széttárja a karját?

  • Kedves Lucia!
   1.Gyönyörű a gyerek
   2.Tudnál segiteni, hogy hol lehet beszerezni olyan párnát, ami megakadályozza, hogy a gyerek elfeküdje a fejét?
   3. Előre is köszönöm, es a Don tényleg egyszerűen gyönyörű

  • Na sziasztok! hát képzeld, a Timur pontosan ugyanezeket a dolgokat csinálja, pont ugyanott tart a pucsításban meg a nemfordulásban, és, ami miatt billentyűt ragadok: echte ugyanilyen arccal ül a kádbavaló kis fürdőfotelében. szerintem egyszer összehozhatnánk őket, kíváncsi vagyok, hogyan interaktálnának. (..sssőőt: még koszmója is van!:D)

  • Majd ha meg ülni is tud vehetsz neki kádba valü ülőkét (termobaby, vagy vmi hasonló néven fut) azt is imádják, meg te is szeretni fogod, mert elül benne bármeddig, van rajta jó sok játék…én mindig fürdetéskor végeztem nagy arcápolást….

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s