102. fejezet – a babakocsi

Van hozzá kisebb-nagyobb sportrész, mózes, autósülés, takaró, napernyő, esővédők, bevásárlókosár, pelenkázótáska, és háromkerekű. A gyereket a vásárlónak kell biztosítania. A maci rögtön el is vitte egy test drive-ra (általában a zsiráf szokta kipróbálni a gyerekdolgokat, de most a nyuszi biztos nem engedte le, vagy valami).

quinny

8 thoughts on “102. fejezet – a babakocsi

  1. Huh! Ezen már ABS is van szerintem. Nagyon tetszetős. Ilyenkor visszaemlékszem az én őskori babakocsivásárlásomra, az akkori lengyel csodajárgánynak három év után kiesett a kereke és a második gyerekkel úgy sétáltunk, hogy három méterenként rúgtam egyet a babakocsi jobb hátsójába. Érdekes látvány lehettünk.

    • A babakocsi kúl, sőt nagyon kúl, sok örömöt hozzá, stb stb, de ha egy fotó véletlenül babakocsi nélkül ábrázolná az ablakot, az méltó lenne mentésre. Háttérképnek gondoltam…

    • Lucia, kezdetektől olvaslak. Csendben. Most viszont éreztem, szólnom kell Hozzád. Veled izgulok, sírok, nevetek. Az enyém is koraszülött, bár dupla akkora születési súllyal, mint a Tied, és Ő már 5 hónapos elmúlt. Forog, kúszik, kacag, 7 kg, nem látszik rajta semmi. És nekünk is ilyen a járgányunk!:) Nagyon jó kis babakocsi, imádjuk mi is, gyerek is. Boldog vagyok, hogy végre együtt lehettek-OTTHON! Évi

    • Nagyon jó ez a babakocsi. És nekem is eszembe jutott a miénk, aminek az egyik utcasarkon, ahol mi befordultunk önállósodott az egyik kereke, és gurult tovább egyenesen. Utána én is rugdosva toltam tovább. :-))

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s