87. fejezet – jólfésült bandita

Van ugye az a mondás, hogy a szőke nő, ha adnak neki két vasgolyót és bezárják egy üres szobába, akkor az egyiket elveszíti, a másikat tönkreteszi. Hát Zorcsi meg, ha kap egy könyvet (a másikat S. B. felrakta az inkubátor tetejére, hogy hanyattfekve is lássa) és egy takarót, akkor két percen belül kupit csinál. A párnát szerintem csak azért nem dobálta széjjel, mert túlságosan is lenyomta a feje.

A képen érdemes megfigyelni, hogy mit rángat ki mintegy mellékesen megint a bal kezével, miközben ártatlanul néz a fényképezőgépbe:

zoard020

A nap híre pedig az, hogy DaniZoárd végre evett belőlem. Most délután mondta S. B., hogy ne vegyek melltartót a kenguruhoz, és Dé úgy rámcuppant, hogy öröm volt nézni. Mondjuk csak egy percig bírta, és sokat lihegett is közben, de majd megjön az ereje, ha állandóan könyveket rángat. Amúgy lehidaltam, 1730 g, és van egy sanda gyanúm, hogy azért is, mert most már részben tápszert is kap (nincs elég tejem, és igen, ismerem az összes trükköt, és ki is próbáltam mindet, ez van).

Egyelőre még nem került át a nagyfiúk szobájába, mert a székletéből öt különböző rendkívül obscure bacit tenyésztettek ki, erre egyébként S. B. azt mondta, hülyeség, mert amikor átküldték a kakit, akkor antibiotikumon volt a gyerek, amúgy meg kap anyatejet, és szemmel láthatóan nem beteg, úgyhogy valószínűleg a laborban keveredett bele valami. Mindenesetre addig nem mehet át, amíg negatív nem lesz papíron is, szóval ma útjára indult egy újabb adag végtermék.

Mozgófilm helyett pedig:

zoard021

28 thoughts on “87. fejezet – jólfésült bandita

  • Teljesen jófej a gyerek 🙂
   Ajánlatom még mindig áll a tejszaporító humán mellszívót illetően, ha úgy gondolod 😀
   Amúgy meg a tápszer se a sátán találmánya, úgyhogy az se dráma, ha azt eszik a csávó. A lényeg, hogy ne hagyd frusztrálni magad.

  • Tudod mi jutott eszembe? Hogy ezek a gyerekek, mintha mind egy alomból valók lennének, valahol hasonlítanak egymásra, ma is, A. meg T., nem figyelted? Tisztára, mintha tesók lennének. És mégis, egyediek, és igenis gyönyörűek mind, egytől egyig.

  • Pár hét múlva kialakul a kereslet-kínálat és lesz elég tejci. Ez a gyarapodás tényleg nem semmi! Lehet hogy a 44-es holmikra mégsem lesz szükség?

  • Van ebben a gyerekben valami különös varázs, vagy nem is tudom. Eh, tök meghülyültem, de olyan bölcsen néz ez a kis 1730 grammos csomag. Bocs, nem tudom, mi van, de szerintem beleszerettem Zorcsiba. :)))

  • Nekem is furcsa volt, hogy sose látjuk összekuporodva. De aztán eszembe jutott a Simpsonok egyik része, amikor Marge elmegy egyedül nyaralni, és látjuk, amint alszik egyedül a nagy franciaágy egyik szélére kuporodva, aztán megérinti a felismerés, és boldog mosollyal elterpeszkedik, amennyire csak tud.
   Nyilván Zorcsi is úgy gondolja, hogy “ha már elnéztük a naptárat, ami elönye mégiscsak van, használjuk ki”.

  • Kommenteket mostanában időhiány miatt nem olvasok és elég szétszórt vagyok, lehet, már millióan írták, de a Libriben RENGETEG BÉBIKÖNYV van!!! Nagy anyag-, szín- és formaválaszték! Árban sajna a többi bolthoz hasonló, de mindent a kultúráért! 🙂

   Mondom én, hogy csúcspasi! Nagyon szép kisfiú!!!

  • r-: én az Elefániban vettem (Bocskay út 38., a Kosztolányitól kicsit kiljebb), de ha beírod a google-be, hogy lovenest +csecsemő +párna, kidob egy csomó beszerzési forrást. Az Elefániban csak 2500.-.

  • Annyi életkedv meg kópésági hajlam meg értelem van a szemében, hogy igazából én már most irigylem azt, aki majd lesz belőle.
   (és itt még volt más mondat, visszábbra, másért, de egyszerűen nem méltó a téma arra, hogy le is írjam őket. Zoárdban már most több van csírájában is).

  • Most nehogy már egy feltűnési viszketekségben szenvedő netes szatír miatt írjatok le olyanokat, hogy “már nem is olyan, mint egy koraszülött”. A koraszülöttek természetes módon úgy néznek ki, mint a koraszülöttek. A kilencvenévesek pedig úgy, mint a kilencvenéves öregemberek. Ettől nem szépek, vagy csúnyák, csak természetesen, azok, akik. És ha valaki számonkéri rajtuk, hogy miért úgy néznek ki, ahogy ki kell nekik nézniük, miért nem inkább úgy mint egy agyonpúderozott tápszerreklám főszereplője, vagy mint egy tizennyolc éves maturandus, akkor annak hideg vizet a fejére. Azért nagyon el lehet ám kreténesedni, ha valaki az esztétikai igényeit a szilikonvilághoz és mondjuk David Hasselhoffhoz (vagy hogy a fenébe hívják) igazítja. Mer ő szép ugye. übermancs, lópikula.

  • Lucia, nem ismerek olyan kismamát aki ne érezné úgy, hogy nincs elég teje (még akkor is így gondoltam, mikor literszám szoptattam) szerintem Zorcsinak van nagy étvágya szerencsére és fantasztikus, hogy ilyen ütemben fejlődik. Ha így haladtok pár nap és mentek haza 🙂

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s