32 thoughts on “64. fejezet – minden eddiginél hosszabb & vágatlan

  • visszaolvastam, és a következőket állapítottam meg:
   1. Z. sokat nőtt. (látom)
   2. szép vagy
   3. egész egyszerűen hihetetlen, ahogy tud neked örülni.

  • Nagyon jó fej kisklambó, és nagyon vicces fejeket tud vágni, és szemlátomást nagyon-nagyon reagál az érintésre, iszonyú aranyos, végigvigyorogtam a videót. Érdekes, láttam már több koraszülöttet, és mindig volt bennem sajnálat, mert látszott rajtuk, hogy nem érzik jól magukat, csak nem bírnak szólni ugye, de a fiad ezzel az ‘élet császára vagyok’ pózzal teljesen olyan, mint aki szabad akaratából vonult be a dobozba egy kicsit lazulni, és úgy en bloc jól érzi magát. Hajráf.

  • Hihetetlenül édes :). Ahhoz képest, hogy nem akartátok, hogy balettáncos legyen belőle, szerintem a lábtechnikája gyanús… 🙂

  • hát én is nagyon örülök a gyereknek mindig, csak engem nem vesz senki videóra, és nemisbéka, mi el fogjuk titkolni a gyerek elől, hogy létezik olyan career choice, hogy balett-táncos, meg ne merd említeni neki.

  • billyelliot egy mediahack, de amugy kemenynek kell lenni, multkor megneztuk gyermekkel masik gyermek balettvizsgajat, es mikor vagyakozva kozolte, h milyen jo nekik, h jarhatnak balettra, kozoltem vele szuros szemekkel, h a balettora remes, ott nincs jatszas, mint neki a judon, ahol ugyehogymennyisokat jatszotok:)
   dani meg nyalbuborekfujasban igen eros, es milyen jo neki, h ezert mindenki dicseri:)

  • Wow, olyan, mint a csodalámpa, csak abból dzsinn jött elő, ha dörzsölték, ebből meg vigyorgás:) Jó fejnek tűnik, és iszonyat menő, ahogy a lábait tartja.

  • Nagyon gyönyörű formás kisember:) tisztára elolvadtam a mosolyától. Nagyon jól érzi magát, főleg mikor anyu csiklandozza:) komoly lábmunkával van, lehet futó lesz és természetesen agysebész is..

  • Ugye hogy a Billy Elliot? 🙂 Én már mikor írtam!
   Egyébként hadd reklamáljak: a korábbi pelenka nyuszis volt, ez meg csak olyan sima :).

  • nagyon nagyon aranyos. és mennyit vigyorog, ilyen fiatal babát (értsd szülés utánhoz mérten fiatal, nem a mínuszkéthónap) nem is láttam még vigyorogni. tényleg vszeg felismeri, h a te kezed az. nem is tűnt fel eddig, hogy ennyi haja van. és miylen jó lesz majd zoárdnak, ha nagy lesz és jól elolvashatja/megnézheti magát ezen a blogon!!! itt irigykedem rá :))

  • nemisbéka: bár nem olyannak ismertelek meg, mint aki ránézni sem tud semmire, amin nincs nyuszika vagy macika (bár a babarózsaszín pulóverből gyanakodhattam volna), de ha ez fontos neked, akkor legközelebb fotosoppolok rá nyuszit, bakker 😛

  • Nem tudom, olyan megnyugtatóbb a lelkemnek, amikor a madzagok meg a tubus meg a világító bizbasz meg a plexi mellett nyuszikás pelenkában spárgázik :). Ez úgy helyreállítja a dobozos világ rendjét :))).

  • Rendszeresen olvaslak benneteket, nektek köszönhetem, hogy egészen másként gondolok a korababákra mint pár hete. Soha nem hittem, hogy egy ennyire pici emberke is tökéletesen olyan, mint a normál időre született társai. Kitartást nektek! Hamar elmúlik ez a dobozos időszak. Jövő ősszel már focizni fogtok Zoárddal.

  • Pannival együtt néztük, mondtam neki, hogy pici baba, ismételte ő is, aztán megkérdezte: ho’, az anyuka? mondtam, hogy ott simogatja a babát, mire beleegyezőn bólintott: ajanyos anyuka, simogatja:)

  • Régóta olvaslak én is, de nem tudom megállni ezt a felvételt szó nélkül! nagyon szépek vagytok! Gyönyörű okos kis Zoárd, egyértelműen felismer téged!

   (a súlyon ne aggódj. az én kisfiam, ahogy kiszabadult a kórházból olyan gyorsan megduplázta a születési súlyát, hogy szétrepedt a pocakja! És azóta sincs olyan étel, amit a tányérján hagyna, nagyon tudnak küzdeni, és nagyon gyorsan gyarapszanak amikor már otthon vannak!)

  • Nagyon gyönyörű, és láttam, megsimogatta a kezed 🙂 És hogy mosolyog közben! Szeret téged 🙂 Majd figyeld csak, ha nagy lesz és mondja: Anya, te olyan szép vagy! :)))

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s