15 thoughts on “15. fejezet – fotogén

  • Gratulálok!
   Ha jól látom fiú, és Miklósnak hívják, és okos, mert doktorija is van … /ha esetleg ügyvéd akkor visszavonom az ‘okos’-t/
   🙂

  • Nekem is Baltschik a dokim, szvsz gentleman. De legalábbis az első nőgyógyi aki embernek nézett eddig, annak ellenére, hogy én a mezei SZTK rendelésre járok nem a magánpraxisba.

  • Baltschik, az jó:) És a gyerek is szép. biztos rád hasonlít.:)) Gratula! Nékem már kettő van, de nem árulok el előre semmit, mindenki a saját kárán tanuljon :)))))

  • én azt szeretem a Baltschiknál, hogy közel van, nem kell várakozni, mindig uh-z helyben, és teljesen normális, ráadásul ugyanannyi pénzért, mint a volt belvárosi orvosom 2-3 óra várakozással, uh nélkül. de nem akarok a Jánosban szülni.

  • Az otthonszülésnek mindenesetre megvan az az előnye, hogy nehezebb összecserélni a gyereket. Mindenesetre szerintem csodálkozz rá egy ukrán-sumér távközlési szakszótárra, és akkor lesz egy olyan alakú anyajegy rajta.

  • Egyébként, ahogy jobban megnézem, nekem legjobban egy kisoroszlánra hasonlít – mindenesetre ne mulaszd el a nyuszi és a zsiráf pszichikai felkészítését.

  • lacika: hadd ne szüljek otthon 🙂 az állatoknak már mondtam, hogy kistestvérük lesz, örültek, kivéve a nyuszit, ő szeret a középpontban lenni.

  • juci: én kicsi vagyok, törékeny (bár már nem sokáig, hehe), leüvölthető, pláne, ha éppen parázom a számomra amúgy is fóbikus szülési téma miatt, olyan helyen akarok szülni, ahol ha csak elsóhajtom magam, hogy császár legyen, ne adjanak/adjanak cukros teát a gyereknek, altassanak, stb, akkor megkapom, és nem kell vitatkozni. és hajlandóak velem türelmesen és hosszan vacakolni, ha meg akarok tanulni szoptatni, gyereket tartani, stb.

   és az apja fizeti a kórházat, innentől nekem nem drága 🙂

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s