413. fejezet – időhiány miatt a teljesség igénye nélkül

A garázs oldalsó lépcsője mellett lefolytatott párbajt követően a természeti elemekkel hősiesen szembeszálló, bulletproof feliratú cowboy visszhelyezi fegyverét a pisztolytáskájába, ügyet sem vetve a női mellékszereplők célzásaira arra, hogy mintha megbeszéltük volna, hogy nem szórjuk ki a homokozóból a homokot:

Muci merengve nézi a leendő hálószobámat, miután kikérdezte a munkásokat a munkafolyamatról, hasznos tanácsokkal látta el őket (ne ilyen cúnája fesszétek, hanem szépje, ész középje jakjatok jámpát szejintem), majd kicsit morgott magában azon, hogy milyen jendetjenszéget cinájtak, és összesepert a középre tolt bútorok körül.

Muci (mint azt előre sejtettem) közölte velem, hogy ez a kanapé neki kell, majd pózolt egy darabig a kanapéja mellett Zoolanderes stílusban (it’s not my fault that I’m ridiculously goodlooking):

mucipanorama

6 thoughts on “413. fejezet – időhiány miatt a teljesség igénye nélkül

    • Végre Muci! Tünemény ez a gyerek! 🙂 Szerintem is simán rábízhatod a jómunkásemberek irányítását, olyan rend lesz ott, hogy csak na! :))

    • Hát, egy rendmániás emberkének nyomasztó lehet ez a felfordulás, viszont a környezetének valószínűleg roppant szórakoztató figyelni a reakcióit. Nagyot nőtt a legényke, mióta nem láttuk, vagy ez csak a látszat? Tündéri pasi!

    • Azt hiszem, a gyermek StarWars-érett. (szobjok, sziszak, jendcinálász) Nehogy azt higgye, hogy a legdurvább dolog az életben jökdösződni Egonnaj, vagy hogy.
      Az az egy kockázat, hogy esetleg nem fog belőle kinőni.

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s