201. fejezet – napi bréking

Csak még mielőtt elfelejteném:

1. Reggel a malac feje mellé raktam a cumit, pár perc múlva visszanéztem rá, és ott tömködte a szájába.
2. Az imént kicsit összenyálazta a pofácskáját, át is futott a fejemen, hogy felkelek, és megtörölgetem (itt fekszik tőlem egy méterre a szőnyegén), erre fogja a textilpelenkát, és megtörli magának. Gondolom, csak véletlen (amúgy is szeret hétfátyol-táncosat játszani a pelenkával), de nagyon cuki volt.
3. Szintén az elmúlt egy órában történt, hogy meghúzta a zenélő napocska húzókáját pár taktus erejéig.

Borzalmasan ügyes, imádom. Állítólag egyszer még beszélni is fog, meg minden.

6 thoughts on “201. fejezet – napi bréking

  • Imádni valóak vagytok… a Malac, Te… szeretek Nálad időzni!
   Az lesz ám A VALAMI, ha már beszélni is fog.. nagyon fogod élvezni!
   :-))))
   GyönyörűMalacos, szép napokat Neked!

  • Zseniális korszak közeleg, nem mintha az eddigi nem lett volna az, de én minden gyerekemnél azt a részt imádtam a legjobban, amikor interaktívvá válnak, és bontakozik kifelé a jellemük, nyílik az értelmük, és tényleg mindennap csinálnak valami újat. (Gergőbergő például spontán elkezdett pápázni valamelyik nap, de nem hajlítja még be a markát, csak vigyorogva meglendíti a széles tömegek felé, mint aki áldást oszt, meg ilyenek), és az első szavak, és az első utánzások, én állítom a gyerekek legjobb korszaka 1 és 2 év között van, akkor még nincs hiszti meg dackorszak, két puszival bármiről el lehet terelni a figyelmát, van viszont totyorgásos mindent megnézés, tündérkommunikáció és egyebek, készülj :-)))

  • Kedves Kedvenc Malac és Szolganépe:)

   Nagyon Boldog Új Évet Nektek!

   Még,hogy beszélni fog-e?hehe és hehehe nem sokára hálát adsz a jóistennek mikor 2 perc csönd borul a házra ,mert épp nincs olyan kérdése amit egyből tudni akar,aztán meg rohansz megnézni mit is csinál éppen mert rosszalkodni csak csendben lehet:):)

  • Csatlakoznek Chipie-hez, most jon majd a jovilag!!! A fiam elkezdett maszni, es fel is all (kicsit koran, mert meg csak 6 es fel honapos) – azota nem nyuszit egesz nap, mert jon-megy, mindent felfedez, le tudja foglalni magat. Es most mar beindult igazan a kommunikacio is. Persze, eddig is vigyorgott, ha raneztunk, de most mar lehet vele “komolyan” viccelodni. Mar csak a tavasznak kell bekoszontenie, hogy mehessunk rendesen levegore, es ne csak a babakocsiban lehessen lenni. Imadni fogod Te is, bar faraszto is lesz, hogy orokke rohangalni kell a Malac utan, de tenyleg ez lesz az egyik legjobb idoszak!

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s