179. fejezet – a lie down comedianről

Van ez a játék, amit szoktunk a gyerekkel, hogy egymással szemben, úgy húsz centiről bégetünk vigyorogva a másik arcába, hogy heőő, heőő, heőő, heőő, heőőő!, stb. Asszem, az a lényege, hogy ki tudja az adott idő alatt többször mondani, vagy valami ilyesmi, mindenesetre a Don nagyon szereti (nyilvános fellépést nem vállalunk, one should never go full retard for the oscar). Na ma az volt, hogy megint elkezdtem lelkesen, de a malac csak somolygott, a szeme sarkából bámult huncutul összeszorított szájjal, majd amikor már teljesen tanácstalan voltam, hogy most mi van, diadalmasan kibökte, hogy hőőe.*

Hát nem kicsit nevettünk.

*Lefordíthatatlan szójáték.

12 thoughts on “179. fejezet – a lie down comedianről

  • Ezek ám a jó dolgok. És most egyre több ilyen vicces dolog jön.
   Nálunk ha mondom a 8 Hónaposnak pl. amikor a sarokvédőt akarja leszedni a lépcsőfokról (csak az alsón van, mert tényleg éles), hogy “Neeem!”, kiröhög. Miután többször eljátszuk ezt, már én is röhögök. Így hiába próbálok szigorú lenni, nem tudok. mAjd jól meg is szívom.
   De olyan vicces, ahogy nevet.

  • Szia ! Cukitól keveredtem hozzád és nagyon örülök ennek a ténynek 🙂 Nagyon tartalmas és kellemes a blogod,rendszeres olvasód leszek.Ha gondolod látogass majd el hozzám ,nekem is van egy édes kis pasim,meg 2 nem kevésbé édes,ám nagyobb klónom.Vannak sparos fenyőim,ha kitalálnál valami megoldást szívesen eljuttatom neked .Üdv Mauze

  • Szia Lucia!
   És ez még csak a kezdet!
   Szokjad a jót gondolta a Malac magába , de nehogy gyesbetegséget kapj megadta amire vágysz:)
   Majd mikor te rászólsz ,hogy nem nyúlunk pl a konektorba akkor mondja majd hogy,nem nyúlunk röhög a szemedbe a másik kezével meg már bele is nyúlt.
   Amúgy meg még mindig a malac nálam nr1

  • mi is heővel kezdtük ám, meg is írtam valahova a bloggomba, de nem linkelem, jó? 🙂 aztán abból lett egy csomó minden, aztán minden elmúlt, és kezdődött másképp nulláról… msot meg aszongya, hogy “akkó, akkó ööööö, kéjek csokikát”

  • Hihi, mi is HEÖ-vel kezdtünk, utána jött az ÖGLÜ, most meg azon vitatkozunk, hogy csubakka járt-e iskolába, meg hogy isten miért nem borotválkozik. 🙂

   Röhögésileg meg egyre durvább lesz szintén, én soha nem gondoltam volna, hogy ennyire vicces lesz gyereket nevelni, hihetetlen öröm és röhögésforrások.

   És továbbra is hódolatunk a Donnak, gyönyörűszép baba!

  • Szóval szinte minden gyerek a heö-vel kezdi???Majd a glü-glü-vel folytatja???
   Hmmmmmmm.
   Tegnap a 8 Hónaposom azt mondta, hogy “Mem”!

  • nálunk benne van még a repertoárban a glu, gu, agua (ez szerintem egy csoport), meg a bu is. és amennyire hallottam, más babák is ilyeneket mondanak.

  • enyémgyerek már meglehetősen kommunikatív (ugyebár a 14 hó csak szép kor már..) de érdekes, ez a heőő még mindig megvan….(fejvakarós smile)

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s