18 thoughts on “169. fejezet – az igazi férfi

  • én asszeretném megtudni – freudi alapon – hogy ki az aki az igazi férfi nyomdaipari perspektívából jobb lábánál kifigyel a takaró alól. az igazi nő? vagy az igazi kutya?

  • csetten: az egy olyan (igazi) kutya, ami a nyaka alatt plüsskarikában végződik (olyan szorongathatós), a hordozóról lelógatható (fehn márkájú) kutyás-macis izéhez adták.

  • mamaka: aha, bölcső klasszik, olyan két hónapos terhesen vateráztam le 🙂 most meg mondták a szakemberek, hogy tartsuk benne időnként a gyereket rácsvédő nélkül, mert jó az, ha markolássza a rácsait meg nézegethet belőle, a billegés meg fejleszti a mozgáskultúráját, szóval olyan nappali játszótérré varázsoltuk neki. kicsit eklektikus kinézetű lett, de a Donnak tetszik 🙂

  • nem a cucc kicsi, hanem a gyerek nagy:) amugy meg lucia senki se hiszi el, h ez a foto nem direkt egy annegeddescukisagutanerzes, szivecske alaku gloria, szinben passzolo rugdalozoval es a kutya, amint kinez a takaro alol…

  • Kedves Lucia!
   Nem rég tévedtem hozzátok, nagyon tetszetős a stílusod, valamint gyereked is! Sok babablogot olvastam, és sokszor már hányni tudnék tőlük! Azt nem bírom a legjobban, ha van egy ronda, nagyfülű gyerek, és a kommentezők pedig hosszú sorokban ömlengenek arról ,milyen GYÖNYÖRŰ ez a baba! Na, de nálatok más a helyzet. Mármint úgy látom itt is dícsérik a malacot, de ez nem meglepő, hiszen tényleg szép és kellemes külsejű bébi! És azt is elhiszem, h neked ez nagyon kell, mert hát az elején biztosan nem volt könnyű! Szóval én másnak találom ezt a blogot, mint a többit. A jövőben is meglátogatnálak, ha nem gáz!

  • lucia, várjál csak, hogyhogy egy évig jár a tgyás??? Nekem simán kihozták, hogy 168 nap… 17-én le is jár, már kérték tőlem a gyed-igénylőlapot. Az emelt családi pótlékról tudok csak. Vagy te elmentél táppénzre addig, amíg Z. kórházban volt??

  • azt a dinnyés könyvet én is ismerem 🙂 jó a történetvezetése 🙂
   a mi makink is lerúgja a takarót, úgyhogy most a hálózsák megy nálunk, nagyon jó!

  • két napja nézegetem a képet, és eddig végig úgy láttam hogy ruhához illő piros kávboj-kalap van a fején… 😀
   aztán most vettem észre, hogy ez a szívalakú-fejforma-őrző párna, de már kissé összement. vagy csak az Uraság nőtt meg:?! :-DD

  • csetten: hát nekem titkos vágyam egy elálló fülű, szeplős kisfiú (majd legfeljebb rajzolok rá).
   amúgy egy idő után mindig zavarja, ha elfekszi a fülét, és akkor horkantgatva megigazítja a fejét. 🙂

  • adhatok neked kölcsön egy nagyon elállófülüt. szeplője nincs, de lúdtalpa és égnek álló haja nagyon. (testvéröcsém megállapította, hogy a punkság is beépült a génekbe, mivel ő boldogult kamaszkorában punk volt ezért mindhárom unokaöccse égnekálló hajjal bír. vágod.)

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s