146. fejezet – a bárány hallgat

Szóval Zorcsi a környezetében lévő élőlények és plüssállatok (szerintem
nem tud még különbséget tenni) után a világon a legjobban a C&A-s
szőrkabátját szereti, abban rendkívül hosszan hajlandó aludni.
Tegnapelőtt elmentem moziba (csak ez, meg a füstös kocsmák olyan hely,
ahova nem lehet Zorcsistul, mindenhova máshova simán elkenguruzunk), és
megragadtam az alkalmat, hogy vegyek a malacnak egy egésztestes
bárányt, hátha fokozható az élmény. A hatás nem is maradt el, Zé
extatikusan alszik a cuccban, öt másodperccel a feladás után, úgy
kellett felvernem, hogy nyilvánítson véleményt az olvasóközönsége
számára. Képek.


  
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 thoughts on “146. fejezet – a bárány hallgat

  • Hehe, ilyen cucca Sárinak is van, csak még nagyon nagy neki. 😀 nagyon jól áll Daninak. 🙂

   Figyu, voltunk bent ma, beszéltem S.B-vel, ismételten nagyon határozottan lebeszélt a rotarixről. Viszont ő elkezdené adni a kötelezőket Sárinak, a gyerekorvos meg nagyon nem. Úgyhogy abban maradtunk, hogy kikérem a körzetitől az oltóanyagot + Prevenart (ezt Marci bacijai miatt), és jövő héten ő beadja a cuccot. Nektek mikor kezdődik a kötelező sorozat?

   Egyébként én is csattantam a körzetivel pénteken, feltette azt a nagyon hülye kérdést, hogy mikor megyünk a picivel tanácsadásra. Miután megbeszéltük a hazajövetelünk után, hogy nem, Sári nem megy a rendelőbe, még az egészséges tanácsadásra sem, lesz oly szíves a doktornéni házhozjönni, azt is csak betegség esetén. Nem is értem, jön a védőnő kéthetente (azt is minek??), visszajárunk a picre kontrollra, minek mennék én tanácsadásra???

  • na nekünk is ez az ötletünk támadt ma, hogy megkörnyékezzük S. B.-t, hogy adja be a kötelezőket a malacnak (négy hét múlva esedékesek kb. a körzeti szerint, addig megyünk úgyis neurológiára).

   ide is nemtom miért jár a védőnő, szerintem van valami szabályzatuk, hogy mennyit kell kimenni koraszülötthöz, gondolom, nem akarják, hogy felmerüljön, hogy esetleg nem voltak elég lelkiismeretesek, ha valami gond van, mindenesetre én is hiába mondom nekik, hogy visszajárunk a PIC-re.

  • Mi védőnőnk rajtunk tanul, sose volt ekkora kicsi korababája… Mondjuk múlt héten kb. öt percet volt itt, mert Sári épp éhesen ordibált. 🙂 Jövő héten meg úgyis lemondom, pont akkor lesz kontrollunk.

  • lucia, malacnak nem volt polyaja soha? kiprobalas szinten, bar vegul is tokmindegy, inkabb kivancsisag, h mibe van bepreselve, valszeg ezt a jo szuk erzest elvezi, es alszik tole el rogtonbe

  • Keress rá a babygami szóra guglival. A babák imádják a szűk, meleg, puha helyeket, így a pólyát, szőrös kabátot stb. is, mert az anyaméhre emlékezteti őket. A kabát lehet, hogy túl meleg, de egy polár takaróba is be lehet csomagolni jó szorosan a purdét 🙂

  • hát a malaccal a pólya tervben volt, de kisebb korában spárgában szeretett aludni, a takaróba tekerést máig büntetésként éli meg, szóval neki ez az overall a legjobb, ebben szétdobhatja a végtagjait.

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s