53. fejezet – hardcore kismama-blog

Ma délben azzal fogadtak, hogy Dani anyuka, miért nem hozott a gyereknek tejet? Úgyhogy mondtam, hogy de hát én hoztam előző este húsz millit, erre tájékoztattak, hogy azt már megette. Roppant büszkén mentem el fejni. A gyerek legújabb kedvenc elfoglaltsága egyébként ez a nyújtózkodás-dolog, amit teljes beleéléssel csinál, emelgeti hozzá a lábait és a karjait, és ma egy akkorát ásított közben, hogy majd' kiesett a száján. A fiúm szerint így próbál nőni.

Ja, és mindig cuppogni kezd, amikor fogdosom, szóval lehet, hogy tudja, hogy én vagyok a tehén.

12 thoughts on “53. fejezet – hardcore kismama-blog

  • kicsi csoda:)
   sosem hittem a szüleimnek azt, hogy te vagy nekünk a legszebb. így kellett ezt érteni, mint ami most veletek is történik.

  • Jaaaj.. tiszta drága lehet. Jól belelendült akkor a dolgokba, örülök neki. Itthon esténként gyakran van felolvasás a többieknek hogy hogy is vagytok éppen. Ahhoz képest hogy mennyire aggódtál amiatt, milyen anyuka is lesz belőled, minden elismerésem a tiéd. Nagyon ügyes vagy 🙂 na meg persze Dani is.

  • Szia, Lucia!
   Nagyon örülök, hogy ilyen jól haladnak a dolgok, és a többiekkel együtt drukkolok nektek.
   De lenne egy prózai kérdésem: úgy tudom, meg lehet nézni, naponta hányan mennek fel a blogodra. Szerintem több százan. Tévedek?

  • Szia Lucia!
   Nem kommentnek szanom, de nem talalok emailt.
   Ügyes mami vagy, gratulalok a kisfiadhoz. 1 evvel ezelött en is ebben a cipoben jartam, születesi suly, terhessegi het, verzes is stimmel, nekem is ikrek csillagjegy meg amugy is ikrek:) Szoval ha tanacsra van szükseged vagy csak egy kicsit nyafogni akarsz, irj batran a emailemre.
   Ölellek

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s