52. fejezet – az agysebészetről röviden

Ma az volt, hogy a gyerek orvosa (egyébként egy tök szimpatikus doktornőt fogtunk ki, a neten is fent van, nagy kengurupárti), aki eddig mindig azt mondta, hogy most jól van a Zoárd, de készüljek fel, hogy még bármi lehet, most azt mondta, hogy nem lesz ennek a gyereknek semmi baja, merthogy jól fogadja az anyatejet, lélegzik, és talán holnaputánra lekerül a gépről is, csak valami könnyedebb módon segítik a légzését. De ha nem holnaputánra, nekem az se baj, csak ne legyen hosszútávon semmi baja. Mindenesetre a vállát már tartja valamennyire alvás közben, és igaziakat nyújtózkodott ma, úgy, hogy a feje fölé emelte a karját, és kidüllesztette a mellkasát, és egyébként megfogta a fülét is, úgyhogy szerintem Nobel-díjas kaliber lesz, ha megnő, de minimum agysebész.

Én viszont az az anya leszek, aki az agysebész fiától azt kérdezgeti majd, hogy de ugye alaposan megmosta azt az agyat, mielőtt hozzányúlt. Kezd egy kicsit eluralkodni rajtam ez a sterilizálás-dolog, ha nem figyelek, könyékkel nyitom a kilincset, és úgy szedem szét / rakom össze a fejőgépet öt másodperc alatt, mint a sorkatonák a kalasnyikovot a filmeken, csak ők asszem nem főzik ki utána.

Egyébként meg, bár még mindig fáj a farkcsontom, de hálistennek sikerült kidolgoznom egy technikát, amivel az elfoglalt fiúm nélkül is eljutok a kórházba a saját autón. Az üléstámlát hátradöntöm, és csípőmet megemelve, nagyrészt a hátamon és a combomon kifeszítve magam vezetek, ami hülyén néz ki, de így legalább megy. Más újság pillanatnyilag nincs, ja,van még a spooky fejősszoba az alagsorban, de arról majd később.

6 thoughts on “52. fejezet – az agysebészetről röviden

 1. Jókat nevettem 🙂 Felolvastam a legjobb részeket 🙂 Örülök, hogy ilyen humorosan is tudod látni a dolgokat. És annak is örülök, hogy “nem lesz ennek a gyereknek semmi baja” – egyébként a Jánosban van? A szülészet annyira nem rossz ott.

  • Na, most erre az írásra én is előbújok rejtekemből 🙂
   Először is gratulálok legfőképpen Zoárdhoz, aztán az életszemléletedhez és a stílusodhoz 🙂
   Szóval most esett le a tantusz, hogy János kórház, meg “egyébként egy tök szimpatikus doktornőt fogtunk ki, a neten is fent van, nagy kengurupártiegyébként egy tök szimpatikus doktornőt fogtunk ki, a neten is fent van, nagy kengurupárti”, asszem, ez az a dokinő, akinek én is életem végéig hálás leszek és szeretettel gondolok rá. A lányom két éve, még az azóta szétvert Schöpf-Mereiben született túl korán, és hozzá került. Ha valóban ő az (S. B. monogramm), üdvözletét küldi Emma 🙂
   És tényleg jó kezekben vagytok!!! Hajrá, minden rendben lesz!

  • Aggódva olvasom mindig mi van a kisfiaddal,de egészen biztos összeszedi magát, pár hónap alatt bepótolja a pici súlyát és egy stram kis kölök lesz belőle meglátod Lucia. Hajrá, bizz a fiadban,sok erőt Neked és a Fiúdnak.

  • Juppiii! Ha jól van és erős,lehet h elöbb kiengedik a dobozból is? Anyám az úszógumin ülésre esküdött,sztem vezetés közben is jó lehet.

  • Noresz: ő az bizony 🙂

   Nodekornél: igen, most olyan max 6 hetet mondanak.

   w: amíg gépen van, csak tapizhatom, majd ha lekerül, akkor vehetem ki.

   és mindenkinek köszi.

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s