320. fejezet – pszeudoszülinap

Ma van egy éve, hogy a Mucinak meg kellett volna születnie, és tök jót pótszülinapoztunk, egész nap vele játszottam.

Mondjuk ez rá is fért, mert hétfőn a nagymamájánál aludt, tegnap az apjánál, kicsit féltem is, hogy megismer-e még, de hála istennek levakarni sem tudtam magamról. Hónapfordulós összefoglalót majd holnap írok, addig is előzetesen szeretnék eldicsekedni vele, hogy teljesen magától rájött, hogy a kutya az a vau-vau. Én próbáltam intellektuális anyuka lenni, és mindig úgy mondtam neki, hogy ez itt egy vizsla, ez egy beagle, ennek meg nem tudom a fajtáját, de ez is canis familiaris, erre valamelyik nap feltűnt, hogy mindig akkor vavavázik, ha odakint ugatnak az ebek. És tényleg, ha meglátja őket, rögtön mondja, hogy vava, és most már én is megtanultam, és helyeselek, hogy igen, ott a vau-vau, és örülünk ennek együtt.

És egyébként is a világ legjobb pasija, maszatos a térde, huncut a szeme, rohangál négykézláb egész nap, imád csúszdázni, lehet vele beszélgetni babadolgokról, adja a puszikat, amúgy meg bűnrossz és rakoncátlan és neveletlen, amilyet mindig is akartam, de ma, amikor belázasodtam, olyan édesen kedveskedett és simogatott és dünnyögött és nem ugrott le a lépcsőről, hogy egyszerűen odáig vagyok. Mintha tudta volna, hogy rossz most nekem fent lenni, hipergyorsan bevágta a kanalas kajáját, angyali türelemmel viselte a pelenkázást, nem nyafogott semmit, és bár akkor is imádnám, ha ilyenkor is rossz lenne, de így meg még annyival jobban.

11 thoughts on “320. fejezet – pszeudoszülinap

  • lucia kedves, külső munkát tudsz vállalni a muci mellett?
   egy kb kéthónapos és egésznapos munkáról lenne szó, angoltolmácskodás és hozzá az adminisztráció.

  • lucia, és ha elegendő a két nap kinn, a többi munkát lehet otthon csinálni, akkor esetleg érdekel?

   (illetve megkértek arra, hogy mondjam el, nem tűsarkúsak a körülmények kinn, de én mondtam, hogy te már temetőztél is, szerintem ez nem lehet gond:))

  • “Mintha tudta volna…”
   Tudta is! 🙂 Ilyen korban még sokkal jobbak az antennáink (amit a későbbiekben a környezet – sajnos (?)- valahogy elront).
   Ahogyan a Mary Poppins történetekben…

   Jobbulást neked!

  • tappancs, barkinek tudhatok munkat, h kb sejtem, milyen melok eseten kell felhivjam, szoval ha kuldesz egy cvt magadrol nekem, az segit, ha meg blogolsz es ahhoz egy linket, az is segit, mmint ha enblog, vicces modon siman bizalmat tud kelteni egy blog, es munkava varazsolodhat, na? (hataridot nem igerek, de pl most is van konkretan allas, amire ajanlhatok embert:)

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s