199. fejezet – néha azért még kisbaba

És ezt még muszáj feljegyeznem, hogy nagyon-nagyon hiányzik nekem az a bújás, amit a Don icipici korában produkált, kenguruzás meg szoptatás közben. Azóta izeg-mozog, nyüzsög-ficereg, és imádja, ha fogdossuk, de akkor is ugrálni kell, meg rugdosni, meg markolászni a másikat. Na és most pár napja szépen elhernyózott a hátán fél métert fejirányba, aztán egyszer csak a fél feje alól kiment a kanapé, amitől úgy megrémült, hogy zengett a ház az üvöltéstől, ettől persze én is szívrohamot kaptam, pedig már fogtam is a fejét, de soha nem szokott így sírni, legfeljebb nyüsszög egy kicsit bánatosan. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy kiderült, malac azt szeretné, ha ringatnám egy kicsit, mint a kisbabákat, és közben kedves dolgokat mondanék neki, úgyhogy ez következett, ő meg közben szenvedő ábrázattal visszagügyögött, és mident egybevéve egy nagyon kellemes pár percet töltöttünk együtt, mielőtt természetesen le kellett rakjam a földre (pokrócra), hogy további hátonkúszó-gyakorlatokat végezhessen, de azért úgy tűnik, van még remény, időnként kell még a Donnak az anyukája.

3 thoughts on “199. fejezet – néha azért még kisbaba

  1. Az enyémek már nagyok (a legkisebb is hétéves), és néha annyira hiányzik a babázás, hogy szinte fáj. Na olyankor a hétéves (szerintem antennája van hozzá) jön, megpuszilgat, ofabújik az ölembe, és kisbabát játszik, hogy babusgathassam. Úgyhogy tényleg van remény, még később is kelleni fog neki az anyukája. 🙂

    • Mindjárt jön (ha még nem jött el), hogy amikor felveszed átöleli a nyakadat, válladra teszi a kezeit, kapaszkodik az ujjaival a hajadba/ruhádba/stb.
      Na az, nagyon jó. Olyan “imádlak anya” érzés.

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s