12 thoughts on “162. fejezet – militarysaurus

  • ez tényleg állat.

   és szerintem nem csak, hogy azt tudja, hogy fotózod, de azt is, hogy fölrakod a hatalmas világhálóra mindenféle nőknek

  • Nagyon szép Malac
   Szép nagyon Malac
   Malac nagyon szép
   Malac szép nagyon
   Szép Malac nagyon
   Nagyon Malac szép, na, ez sántít csak
   Gratulálok!!!

  • Szia!

   felhasználtam az egyik észrevételed a szakdogámban: még pedig hogy minden nagyvállalat ideologizálja magát és nem azt mondják magukrol, hogy ruhát gyártunk és eladjuk, hanem hogy koncepció meg felelősség meg ilyenek. Már nem tom, hova írtad, de pont jól jött Roland Barthes Mythendestruktionjához. Most lett kész, tegnap adtam le és aláírtam a nyilatkozatot, hogy nem használtam olyan forrást, amit nem jeloltem, szal áruló vagyok.
   szal mármegint segítettél, ha így megy tovább a nevedre kell iratnom a képzeletbeli lakásomat.
   dont üdvözlöm.
   Kamillusz

  • hát egészségedre, emiatt szerintem ne furdaljon a lelkiismeret, én nem sajnálom a gondolataimat azon szerencsétlen sorsú felebarátaimtól, akiknek szakdolgozatot kell írniuk. 🙂 (a másik blogban volt egyébként)

  • m: hát ezt mindenki mondja, hogy jé, haja van. igazság szerint viszont kb. annyi haja van, mint születéskor, talán ha egy centivel hosszabb, viszont hátul körben van egy nagy kopasz folt, ahol forgatja a fejét, elég hülyén néz ki 🙂 de lassan talán jön majd a rendes haja, kíváncsi vagyok, az milyen színű lesz.

  • Ha bejön Don Malacnak a cucc nem kell izgulni, 3,5 évesnek való póló is van belőle, dedem birtokolja. Bár neki nem tetszik, mert mintás. Ezen kívül már csak olyat nem vesz fel, ami gombos. Úristen, mi lenne velem, ha lány lenne?!?

  • Idejövök reggelente, megnézem Zorcsit és boldog leszek tőle, aztán fura érzések a gyomronál, hogy én is akarok megint egy ilyen kismalacot!! Az enyémek már kamaszok és nincs puszilgatnivaló hurkalábuk:(

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s