109. fejezet – már megint videó

Itt volt a védőnő, lehúzta Zé pelusát, mire a gyermek lepisilte. A gyerekorvos is itt volt, szintén lehúzta, őt is lepisilte. A nagyanyja nem húzta le, nem is lett lepisilve. A végkövetkeztetést mindenki vonja le magának.

Amúgy angyali a kölyök, soha semmiért nem sír, ezzel az eggyel lehet felizgatni, ezzel a pelenkadologgal. Ma például szabályosan sikoltott, amikor leszedtem róla, néztünk is egymásra utána meghökkenten. De egyébként borzasztó rendes baba, eszik, alszik, közte beszélget néha, éjszaka csak egyszer ébreszt, akkor is enni, és valami rettenetes lehet a rövidtávú memóriája, mert a dinnye és az ablak örökzöld története újból és újból lenyűgözi, ld. a mellékelt videót (http://video.google.com/videoplay?docid=5363158818164016349, a blogszerkesztő valamiért mindig átírja).

Én viszont kivagyok, valahogy úgy találtam magam, hogy a könyvvel még van olyan 10 napnyi munka, emelett a munkahelyemnek is bedolgozok, közben gyest/gyedet/táppénzt próbálok intézni (ez egy külön poszt lesz), és idegesítő emberek keresnek telefonon (gondolok itt a mindenféle hiénákra, akik a gyerek kapcsán eladni akarnak dolgokat), egyetlen örömöm — mármint a fiúmon, a gyerekemen, az új autómon, az új telefonomon, a postahozta könyvön és dvd-ken stb. kívül, szóval fogalmazzunk talán úgy, hogy a hét kiemelkedő pontja — az volt, amikor felhívott S. B., hogy szedje a törpe a Protexint is (ezzel együtt 5 gyógyszert/vitaminkészítményt kap rendszeresen), és mintegy mellékesen megjegyezte, hogy tetszik neki a wiw adatlapom, hát akkor bírni sem lehetett velem, már-már el is mosolyodtam (én nagyon csípem az S. B.-t, mintegy role model ő énnekem).

És köszönöm a kreatív blogger jelöléseket, tényleg, de nincs énnekem időm ezzel foglalkozni, és egyébként is csak egy egyszerű lány vagyok innét a falubó', nem tudunk mi itt az ilyen úri huncutságokkal mit kezdeni, lelkecskéim.

13 thoughts on “109. fejezet – már megint videó

 1. No várj csak, amíg beszélni nem tud (pár nap), és akkor megtudod majd, milyen következtetésre jutott az ablaktól a dinnyéig:)
  Zorcsifüggő lettem…Az ápolók ezért felnőtt emberek képeit mutogatják nekem, de mindegyiknek olyan furcsa ábrázata van…:)

  • De jó most nektek!!!
   Tudom, fárasztó, meg sok a dolog, de olyan jó egy ilyen finom illatú, alig nyöszörgős, csodaszép pici emberrel ismerkedni!

  • Lucia, kérdezd már meg Zoárdtól, légy oly kedves, hogy ellenére volna-e, ha msn-avatárként használnám a minap közzétett kapucnis képét. Ha bármi kifogása van ellene, nem erőltetem, de ha részéről oké a dolog, és a törvényes képviselői sem ellenzik, nagy örömöt okozna nekem a hozzájárulás.
   Egyébként ami a mellékelt videót illeti, nálam az elmúlt 6-8 év legjobb hangosfilmje.

  • gyas, csp., egyebek – jobb errol nem is beszelni. elso gyeroknel meg intezett mindent a munkahelyem, most meg 6 fele kell rohangalni. aki ezt kitalalta, annak vagy nincs gyereke, vagy mar nagyon elfelejtette, milyen egy ujszolottel…

  • tudom, az elintezzuk.hu, de egyrészt van aki intézze, csak a hivatalok lassúak én meg szabálytalan vagyok, másrészt a elintézzükék egy külföldön lakó ismerősömnek pl. nem voltak hajlandóak elvállalni az itthoni intézést, mert az már túl bonyolult.

  • elintézzük.hu, nekem elintézték.
   Az elintéző fickó jobban képben volt a szabályokkal, mint a magyarország.hu-s telefonos informátor [mer’ a mák meg sose veszi fel].

  • Múltkor volt rajta sapka, és azt írtam, szerintem melege van Zoárdnak. Most nincs rajta sapka. De szerintem most is melege van a pléd alatt. De nagyon aranyos.

  • A lepisilés problémára – az ősnagymamai megoldáson túl 🙂 – szerencsére már gondosan kidolgoztak egy helyes, kreatív kis terméket: http://www.bebabean.com/products/pptp.aspx Nektek a halálfej-basszgitár mintásat ajánlanám különösképpen figyelmetekbe :)), illetve célszerű már most beszerezni decemberre a szezonális télapósipkákat :)).

  • Ezek a fiúk ilyenek mind. Hacsak tehetik, lepisilik a védőnőt és a gyerekorvost. A lányok sem jobbak egyébként, az enyém (a nagyobbik) például – mivel lepisilni nem volt mivel – mikor levette a gyerekorvos a pelenkáját, és felemelte a lábát elővigyázatlanul, telibe kakálta a doktornő szoknyáját.

  • Szeghi: nincs melege 🙂 légkondizunk (nem, nem rakjuk huzatba), amellett ő olyan, mint tom cruise, hogy videón nem látszik, milyen kicsi. a könyv kb 8×8 centis, ahhoz képzeld el, olyan játékbaba-szerű, szóval nagyon rossz a felület/tömeg aránya. amikor melege van, piros, és liheg 🙂

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s