41. fejezet – kövér lányok és szülői ambíciók

A gyerekről mostanában azért nem írok, mert nagyon jól viselkedik, rendszeresen ficereg ugyan, de azt is aranyosan, nem bántóan. Elérkeztem abba a terhességi szakaszba, amikor egyáltalán nem terhesnek érzem magam, hanem csak egy dagi lánynak, aki hirtelen hízott tíz kilót. Csak az zavar, hogy nem alhatok hason, illetve amikor hétvégén valamelyik napon gyalogoltunk 10 kilométert hegyen-völgyön, részben térdig érő hóban felfelé, akkor a végén egy kicsit szúrt az oldalam, de valószínűleg csak az általános edzetlenségem miatt.

Ja, egyébként a fiúm felfedezte, hogy van már óvodás sziklamászó-bajnokság is, úgyhogy kijelentette, hogy Zoárd négyévesen Európa-bajnok kell legyen. Kifejtette, hogy – csak a motiváció végett – amikor indulnak majd versenyre, akkor közli majd a gyerekkel, hogy fiam, most téged viszlek, de haza majd az első helyezett jön velem. Szerintem ehhez képest az én követelményeim, hogy mire iskolába megy, folyékonyan olvasson és perfekt helyesírással írjon három nyelven, egészen emberségesek.

Mindenesetre a gyerek érdekében nagyon remélem, hogy nem fog ötévesen úgy dönteni, hogy ő mégis inkább balett-táncos akar lenni.

4 thoughts on “41. fejezet – kövér lányok és szülői ambíciók

  1. Szia, van egy jó trükk a hasonfekvésre. Ha homokos tengerparton jársz, áss egy gödröt, és úgy feküdj hasra. Meglátod, nagyon jó érzés lesz pár percig újra a “régi” lenni.

    Üdv: Szeghi

    • Szia!

      Hasonfekves-ugyeben:
      Par honapja (Uristen, mar majdnem egy eve) azt a tanacsot kaptam, hogy szerezzek be egy szopiparnat (tudod, azt a hungarocell-golyocskakkal tomottet), es azzal aludjak. Igy is tortent, kaptunk kolcson egy hasznaltat, a Kek Kukacot :-). Az a trukk, hogy ha nagyon meg van tomve (ujonnan altalaban megtomik derekasan), akkor erdemes belole kivenni – kis varrogatas aran – valamennyit, aztan gondosan elrakni, mert szoptataskor meg kellhet. Alvaskor meg csak atveted rajta az egyik labad, es majdnem olyan, mintha hason aludnal! Nekem bejott…

      Udv,
      Kati

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s