31. fejezet – kifejlett gyermek megtekintése

Tegnap merengve írtam a bevásárlólistát, elgondolkoztam azon, hogy nagyon rég vettem utoljára tampont, ill. betétet, úristen, de rég jött meg, úristen, csak nem vagyok terhes, aztán eszembe jutott, hogy de. (Úristen, most mi lesz?)

Azután hazamentem, erőt vettem magamon, és kíméletlenül bedobozoltam azokat a ruháimat, amik nem jönnek rám, maradt hordhatóan három darab határeset nadrágom (egy dolog vigasztal, hogy tegnap a rendszergazda szakértő szemmel megtekintett, és kijelentette, hogy nem hurkásodom gatya fölött, úgyhogy a hasam az gyerek, nem háj), úgyhogy ma kiugrottam a Decathlonba bespájzolni melegítőgatyából (nem visz rá a lélek, hogy kismamaboltba menjek, az olyan végleges lenne). Ott először megnyugodtam, hogy az üzletpolitika szerint még így is XS, illetve 14 éves méret vagyok (ezt nem értem, hogy csinálják), utána összefutottam sissóval és a Sarjjal. A Sarj előbb eltűnt egy rózsaszín biciklivel, majd közölte, hogy ő azt a rózsaszín biciklit szeretné, nagyon szeretné, most szeretné, és hol van a fiúm, vegye meg neki a fiúm a rózsaszín biciklit (ezzel egyébként meglehetősen gyenge emberismeretről tett tanúbizonyságot, a fiúm utólag tisztázta velem, hogy a mi gyerekünknek soha és semmilyen körülmények között nem lesz rózsaszín biciklije, még akkor sem, ha lánynak születik). Egyébként a Sarj megnyerő külseje mellett komoly előadói képességekkel is rendelkezik, egy bácsitól kapott egy csokit, a pénztáros leány lufit kezdett keresni neki, és amúgy is általános sajnálkozást váltott ki a jelenlévőkből, mint sanyarú sorsú árva gyermek; amikor kijelentette, hogy anya, én most nagyon sírok, akkor nekem is emlékeztetnem kellett magam, hogy hétvégén kap biciklit.

Szóval egy pillanatra felsejlett előttem a jövőm, de aztán gyorsan másfelé néztem.

3 thoughts on “31. fejezet – kifejlett gyermek megtekintése

  1. Hö-hö 🙂
    Az üzletpolitika szerint én még mindig 38-as méretű vagyok, pedig kb 15 kilóval vagyok nehezebb most, mint anno. Ja, de akkor még 36-osat is tudtam hordani. Ami most 34-es. A 34-es meg 32-es. Így lesz a százhúsz kilós Brünhildákból Naomi Campbell.

    • ha már úgyis mindig beleszólok: én már 2x is rászántam magam nagyhasú gatyák próbálgatására és 3 abszolút pozitív tapasztalatról tudok beszámolni: 1) a konfekcióméreted nem változik terhesen sem, épp ez a kismama-cuccok lényege: hátulról és szemből ugyanúgy nézel ki, mint előtte, csak oldalról látszik egy kinövés középen; 2) nem kell kismamaboltba menni ilyen cuccokért (nem a reklám helye, ezért csak mondom, h nagy plázákban a nagynevű üzletek polcain is sorakoznak ilyen célzatú darabok; 3) ezek a cuccok SOKKAL kényelmesebbek mint bármilyen régi darab a szekrényből, amit kompromisszumos megoldásként magadra cibálsz. úgyhogy én már feladtam mindenféle tartásomat és beruháztam néhány céleszközbe. végülis még mindig hátra van majdnem fél év és ez a has kisebb már nem lesz…

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s