28. fejezet – rugdos, ha olyanja van

Na de a lényeg mégiscsak az, hogy Z. most már tényleg, letagadhatatlanul mozog, fészkelődik, mocorog (hétfőn az ultrahangon igazolták, hogy megvan tíz centi, és van agya meg combcsontja, szóval ebből a gyerekből bármi lehet), a legnagyobb hisztit eddig akkor csapta, amikor sissóhoz mentünkben az apja templomi kórust rakott a lejátszóba (illusztrálandó, hogy milyen csendes az autó, közben suttogva beszélgettünk meg minden), pár perc múlva már igazán kényelmetlen volt, szerencsére akkor visszakapcsoltunk az Iron Maidenre, mire Z. rögtön elnyugodott.

Azt hiszem, ideje utánanéznem, mit mondanak a próféciák az Antikrisztus eljöveteléről Urunk 2008. évében.

11 thoughts on “28. fejezet – rugdos, ha olyanja van

 1. szia,
  ezt igazából az előzőhöz akartam mondani, de oda valamiért nem enged kommentet írni: én éppen az ilyen viszontagságok elkerülése végett járok magándokihoz. igaz, hogy fizetős, de szerintem arányban áll a költség – kényelem. Az AFP téma 10 percembe került, de ebben már a következő (4D UH) időpontegyeztetés is benne volt. Ráadásul még aznap este visszahívott maga a doki, h megjött az eredmény és nyugi van, statisztikailag rendben a gyerek. Ha gondolod, h vásárolnál magadnak egy kis kényelmet, szívesen megadom a doki/rendelő elérhetőségét.
  ps: én még nem érzem mozogni, ez nem fair! 🙂
  ps2: viszont lehet, h mégsem leszek egész végig rosszul?!?! újabban erre utaló jelek vannak (illetve nincsenek jelek) 🙂

  • Zsoltu, te tudod, hogy lány lesz a gyerek, vagy mi? Volt már erről szó? Egyébként meg ne köhögj, mert beperelnek az esélyegyenlőség jegyében, hogy agresszív és sértő módon nem tudod elképzelni, hogy nők is betölthetik az antikrisztusi állást!

  • Inkább annak nézz szerintem utána, hogy ha ugrándozik benned a gyerek, az feltehetöleg azért van-e, mert nem tesztik neki a zene, vagy feltehetöleg azért, mert tetszik.

  • iditta: én is magánhoz járok, meg is vagyok vele elégedve, nem kell várni, ultrahang helyben stb., de sajnos elhittem neki, hogy az afp simán megy a Jánosban.

   én kb a 16. hét óta nem vagyok rosszul, csak frontérzékenyebb a szokásosnál 🙂

  • lacika: szerintem ezt senki nem tudja teljes biztonsággal megállapítani, mindenesetre nekem nem olyan jó, ha percekig folyamatosan ficereg a hólyagom és a gyomrom között, úgyhogy így járt 🙂

  • Azért majd próbáld ki az orosz klasszikusokat is. Nekem az Éj a kopár hegyen az egyik kedvencem, de van sok más szép is persze. (Hm, emlékszem még a “Loom” címü játékra, még EGA monitoron is ment, és a PC-speakeren keresztül sipított a Hattyúk tava zenéje, és így is sokat adott az egyébként is költöi cselekményhez.)

  • nem mintha ez az én blogom lenne, de jelentem: rugdos. az első néhány még vicces és megható volt, de Ti kaptatok már gyomrost belülről?!? eléggé megrázó élmény tud lenni 🙂

  • Akartam az előzőhöz. Hogy a Jánosban csak akkor megy simán az AFP, ha ott van a dokid, akihez magánban jársz. Mert akkor leadod az ő nevét, és minden út megnyílik előtted. Amint ez tapasztaltam akkoriban, mikor kellett nekem is. De még pisit is lehetett vinni kis üvegben! A többiek meg, kiknek nem volt orvosuk, gondolom így jártak, mint te. Ebben csak az a szomorú, hogy 7 éve már XXI. századot írunk…

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s