97. fejezet – a védőnő és a környezettanulmány

beszéltem ma a védőnővel, mondom neki, hogy a fiúmmal kellene egyeztetnie családlátogatás ügyében, mire azt válaszolta, hogy hát lucia, bevallom, én ma kerültem arra egyet, hogy megnézzem a házukat, és úgy gondolom, hogy szociális indoka nincs annak, hogy az a gyerek ne mehetne oda lakni, majd összehozunk egy írásos környezettanulmányt telefonon.

És akkor én meg órákig sikáltam a fugákat a konyhakő között.

7 thoughts on “97. fejezet – a védőnő és a környezettanulmány

 1. ez egy jofele vedononek nez ki, siman erdemes joban lenni vele:) pl ezekszerint telefonon is remekul fog neked kerdesekre valaszolni, ami jol johet

  • Nyugi! A gyerök hazaadásakor úgyis meg fognak jelenni a gyerekorvossal együtt! 🙂 Muszáj nekik.

   Jut eszembe! Gyerekorvosod és gyógyszertári kence receptjeid már vannak? A gyerekdoki ugyanis szabadon választható. Érdemes körbeérdeklődni, antibiotikumfüggő és kismamaparáztató egyedek kizárása céljából.

  • Hány ismerősöm találta zavarónak az állandó védőnői látogatásokat és okoskodást. A ti védőnénitek jófejnek tűnik. Reméljük van otthon egy csomó saját gyereke is, mert akkor igazán sokat tud majd nektek segíteni azalatt a néhány látogatása alatt.Főleg lelkileg, mert az első babát mindenki túlparázza. Ja és nagyon jól tud esni a védőnő féle “Én már igazán sok szép gyereket láttam de ennyire szépet még soha” jellegű dícséretek

  • Legalább tiszta lett:))
   Írtam azt hiszem,hogy nekünk is nagyon jó védőnőnk volt, talán ő is az lesz…
   Nagyon édes a fürcsis kép!

  • Megkönnyebbülten olvastam, mert már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok eltévedve, ugyanis a mi védőnőnk nagyon aranyos. (Igen, telefonon is bármikor segít és az külön jó.)

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s