49. fejezet – legyen már két hónappal később

Zoárd enyhén sárga, és bevérzett a tüdeje kicsit, kap majd vérátömlesztést. Amúgy nagyon aranyos pofácskákat vág, bár mostanában nem boldog. Én váltva fejek kézzel és géppel, a fiúm eközben az Állattartási technikák c. könyvéből recitál passzusokat ("a tehén laktációja hét perc. A zavartalan laktáció érdekében kerüljük, hogy a tehenet kellemetlen inger érje (például rugdosás)"). Aggódom az ötnapos malacért, azt hiszem, mostantól folyamatosan aggódhatok majd valamiért.

24 thoughts on “49. fejezet – legyen már két hónappal később

  • Szia!

   Először is gratulálok a pocaklakó megérkeztéhez, még akkor is ha ilyen sürgős volt neki, másrészt, hátha jól esik egy kis bíztatás,ezért ragadtam klaviatúrát, ahogy olvastam mi történt.
   Bár szörnyűnek néz ki az egész, biztos nem lesz baj, 21évvel ezelőtt én is koraszülött voltam, 6hónapra, 90dkg-val (21év alatt nyilván a kórházi felszerelés meg technika is a csillagos ég már), egy dobozban laktam 3hónapon át, anyukámat nem engedték be mint manapság, vérátömlesztést is kaptam és mégis : teljesen egészségesen itt állok/ülök 21évesen. Persze tudom, ez pillanatnyilag senkit nem érdekel, de úgy gondolom hogy a kis Manónak nem lesz semmi baja és hátha ez egy kicsi bíztatást ad! Nagyon-nagyon drukkolok:)

  • És hányszor lesz még kék-zöld-lila is, hiába mondod majd neki, hogy ne mássz oda, ne állj fel az ágyon, ne kisérletezz édes fiam! Még szerencse, hogy nem a színéért szeretjük, akármennyire is kísérletezőkedvü a Kisember! Szorítunk!

  • cross my fingers! (ez bónuszként vámpírok ellen is megteszi)
   nem fog unatkozni a kiccsákó, az biztos. tucat év, és kiderül, ő mit ír majd rólad-rólatok a blogjában. 🙂

  • Ismeretlenül, de két gyerekkel átélve már aggódást és boldogságot, és a magunk praktikájával igyekezvén hozzájárulni a legjobbakhoz: imádkozunk, hogy mielőbb, és minden rendben legyen!

  • Ismeretlenül is drukkolunk nektek! Eljön az idő, amikor ez az egész már csak rossz emlék lesz – bár ez most biztos nem vigasztal. Kitartást!

  • Egy pillanatra megfagyott bennem a vér, amikor megláttam ZoárDani fényképét. “most kezdte a harmadik trimesztert!” De a kép alapján nem gondolnám, hogy gond lesz, csak hát már most a maga útját járja ez a gyerek. Mit neki kilenc hónap?! 🙂 Gyarapodást, jó egészséget, kitartártást kívánok nektek! Minden jó(l) lesz, meglátod!

  • szia Lucia,
   igazán erős vagy, jó látni, hogy ilyen derűsen tudod szemlélni a látszólag negatív fordulatokat is. semmi nem történik véletlen, Zoárd biztosan tudja, hogy miért intézte így a dolgokat. kitartás, vidámság, jó egészség legyen Veletek!

  • Kitartás, hálló ottan. Nemaggódni, nem lesz gond egy szál se. Én ugyan nem koraszülött vagyok (anyám egy héttel túlhordott, mert lusta getz voltam/vagyok), de ez nem jelent semmit, Zoárdka úgyis idegesítő visítógép/imádnivaló trónörökös lesz (tetszés szerint aláhúzandó), akárki meglássa. Most már csak türelemre, és kitartásra van szükséged, sokra. Tessék egy kis csomaggal belőle.

  • Nagyon drukkolok Nektek!
   De meglátod, nem lesz semmi baj!
   Unokaöcsém 80 dkg-val született, és most már égetni való 4 éves ördögfióka. Ha öt is szeretne lenni, anyukája szerint meg kellene javulnia!
   Kitartás!!! Bízz a kismalacban!

  • Oh, hát Emberem és az ikertestvére 1000 g-mal születtek, idejekorán, de gond egy szál se volt velük. Az én példányom különösen szép darab, hozzá is megyek gyorsan szombaton! 🙂

   Nem lesz baj 🙂

  • A több hónapos nagy hallgatásomból most én is kikecmergek mert hihetetlenül drága a képen, és ehhez nem lehet nem hozzá szólni, mert szerintem mindenkit meghatott az ahogy viseled ezt a helyzetet. Nem lesz semmi baja a csöppségnek hidd el. Amilyen szorgalmasan rugdosott belülről, olyan lelkesen fog megnőni is. Ahogy a többiek, én is nagyon drukkolok értetek, ne félj szép nagy rosszcsont lesz belőle. Alig bírtok majd vele a fiúddal 🙂 (a Dani nevezetűek személyes tapasztalataim alapján különösen értenek a rossz gyerek magatartáshoz, turpis lesz, sokat fog vigyorogni és rosszalkodni meglásd)

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s