4. fejezet – alapozó tárgyalások

Tegnap azért megbeszéltük a legsürgősebb dolgokat, miszerint

1. Megegyezésünk értelmében fiú lesz a gyerek. Ha mégis lány, akkor rövidre vágatjuk a haját, nadrágban járatjuk, és félreérthető keresztnevet adunk neki, hogy ne derüljön ki (és könyvet is írok róla, mint A. A. Milne, bár ő fordított előjellel csinálta).

2. Amennyiben megépül A Ház, a gardróbszobából simán lehet gyerekszoba. Gondolkoztunk a pince egy részén is, de ott inkább barkácsoló terület lesz (és megállapítottuk, hogy amennyiben elmegy az áram, miközben fent vagyunk, nem lesz könnyű lejutni, de aztán született erre is megoldás).

3. A fiú megkérdezte, hogy akkor ez most az én gyerekem lesz, vagy a mi gyerekünk (utólag kissé nehezményeztem, hogy nem ajánlotta fel az "ő gyereke" opciót is, szívesen lennék vasárnapi anyuka, bár ez nem összeegyeztethető sajnos az özvegyi státusszal, ami szintén szerepel a távlati ambícióim között). Egyben kifejeztem határozott igényemet a nagyobbik, (szinte) tizenegy éves gyermekére is, mint testvérre.

+1. Megtiltottam, hogy bármikor, bármilyen körülmények között anyjuknak szólítson, illetve felkértem, hogy amennyiben valaha is alapértelmezett képként raknám ki az ivadék fotóját a wiwre, azonnal verjen meg vasrudakkal. Azóta mamamaciként referál rám.

1 thought on “4. fejezet – alapozó tárgyalások

Szeresd Mucit

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s